Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πρωί Σαββάτου: Κλειστή η οδός Γ. Ελιγιά

Εικόνα του άρθρου Πρωί Σαββάτου: Κλειστή η οδός Γ. Ελιγιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2022, 17:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν αύριο Σάββατο και την ερχόμενη εβδομάδα στην πόλη των Ιωαννίνων, σύμφωνα με αποφάσεις που υπέγραψε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Αυτή τη φορά, το Δημαρχείο ενημερώνει εγκαίρως, μετά και το κυκλοφοριακό κομφούζιο που έγινε το περασμένο Σάββατο, στην Καλούτσιανη.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση,

-Αύριο Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα είναι κλειστή η οδός Γιοσέφ Ελιγιά λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος στη διασταύρωσή της με την οδό Αρσάκη.

-Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 8 το πρωί, έως και Παρασκευή 10 Ιουνίου, το απόγευμα, θα εκτελεστούν προγραμματισμένες εργασίες στις εγκαταστάσεις φωτεινών σηματοδοτών επί της Βορείου Ηπείρου και συγκεκριμένα στον σηματοδοτούμενο κόμβο με τη Βηλαρά.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης.

Μετά το πέρας των εργασιών, η σήμανση του εργοταξίου και οι σχετικές πληροφοριακές πινακίδες θα αφαιρούνται και η κυκλοφορία της οδού θα πραγματοποιείται με την υφιστάμενη σήμανση του κάθε κόμβου.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back