ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προς διαγωνισμό η ενεργειακή αναβάθμιση του ΠΕΑΚΙ

Εικόνα του άρθρου Προς διαγωνισμό η ενεργειακή αναβάθμιση του ΠΕΑΚΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2020, 09:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα μεγάλο έργο, η ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, για το οποίο οι διαδικασίες ξεκίνησαν από την προηγούμενη θητεία της διοίκησης στο ΠΕΑΚΙ, προχωράει.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στην 1η σύνοδο των διοικήσεων των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων όλης της χώρας, όπου το ΠΕΑΚΙ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Χάρης Λαζάνης, «οι ενεργειακές αναβαθμίσεις είναι μείζων θέμα και αποτελούν ένα σημαντικό πυλώνα αναβάθμισης των υποδομών των ΕΑΚ. Μειώνεται κατακόρυφα το ενεργειακό κόστος και περιορίζεται σημαντικά το ενεργειακό αποτύπωμα στο περιβάλλον».

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ΠΕΑΚΙ και είπε ότι «μετά από πολλές προσπάθειες προχωρά η ενεργειακή αναβάθμιση στο ΠΕΑΚΙ».  Συμπλήρωσε ότι «είναι η πρώτη φορά που η ΓΓΑ διενεργεί τέτοιο διαγωνισμό και στοχεύουμε να αποτελέσει τον οδηγό και για άλλα τέτοια έργα σε όλη τη χώρα».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΓΓΑ, άμεσα θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου και «στόχος μας ρεαλιστικός είναι μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε ανάδοχο και να ξεκινήσει το έργο», όπως είπε ο κ. Αυγενάκης.

Εδώ είναι η ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back