Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προορισμός… Χριστούγεννα

Εικόνα του άρθρου Προορισμός… Χριστούγεννα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/12/2021, 21:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με κόσμο που γέμισε την κεντρική πλατεία, «άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Ιωαννίνων.

Το πλήθος κάλυψε τα κενά της λιτής γενικά διακόσμησης και η μπαντίνα έπαιξε γιορτινές μελωδίες.

Ο Δήμος Ιωαννιτών στην ανακοίνωσή του για την τελετή συμπεριέλαβε και το… αναπόφευκτο του «γιορτινού προορισμού», λέγοντας πάντως ότι η γιορτινή εικόνα των Ιωαννίνων «απευθύνεται κυρίως στους συμπολίτες», σε μια κάπως άκαιρη αντίθεση.

«Οι φετινές γιορτές μας βρίσκουν και πάλι εν μέσω της πανδημίας, όμως σε συνθήκες διαφορετικές από τις περσινές. Η τήρηση των μέτρων προστασίας είναι απαραίτητη ώστε να αποφευχθούν δύσκολες καταστάσεις το επόμενο διάστημα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ τόνισε στην ομιλία του ότι «οι φετινές εκδηλώσεις για τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους αποτελούν μια πραγματική ευκαιρία τόσο για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της πόλης, όσο και για την ενίσχυση της ταυτότητας και της εικόνας της για τους ίδιους τους πολίτες και τους επισκέπτες της».

Είπε και αυτός τα του προορισμού και πρόσθεσε: «Περάσαμε πολλούς μήνες γεμάτους δυσκολίες. Βρισκόμαστε ακόμη εν μέσω πανδημίας και μέτρων. Γιορτάζουμε αλλά μεριμνούμε να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς. Σήμερα που η κοινωνία περνάει δυσκολίες, είναι μεγαλύτερη η ανάγκη, να παραμείνουμε ενωμένοι και προσεκτικοί».

Κατέληξε λέγοντας ότι «μετά από τόσες προσπάθειες, μας αξίζει μια ώρα αρχύτερα, να καταφέρουμε να ξεφύγουμε και να προχωρήσουμε μπροστά, δυνατοί και δημιουργικοί».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back