Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ποιες υποδομές θα βελτιωθούν στο Πέραμα

Εικόνα του άρθρου Ποιες υποδομές θα βελτιωθούν στο Πέραμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/06/2022, 17:36
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη σύμβαση για παρεμβάσεις στις υποδομές της Κοινότητας Περάματος υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 420.000 ευρώ. Το κόστος της σύμβασης, μετά από έκπτωση 31% που έδωσε ο ανάδοχος, ανέρχεται σε 290.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Όπως είχε ανακοινωθεί παλιότερα, οι πιστώσεις προέρχονται από το Ταμείο Αλληλεγγύης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το Πέραμα είναι μια από τις περιοχές του Δήμου στις οποίες βρίσκονται δομές για πρόσφυγες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, θα γίνουν εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του εσωτερικού οδικού δικτύου, προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου σε κοινοτική έκταση που βρίσκεται απέναντι από την Υπηρεσία Ασύλου, και εργασίες συντήρησης του αθλητικού κέντρου Περάματος. Στο αθλητικό κέντρο Περάματος θα γίνει αναβάθμιση του γυμναστηρίου, συντήρηση των αποδυτηρίων και ηλεκτροφωτισμός του μεγάλου γηπέδου.

Επίσης εργασίες συλλογής ομβρίων σε τμήμα της οδού Αγίου Νικολάου. Θα ακολουθήσει ασφαλτόστρωση της οδού ενώ στο τελευταίο τμήμα της θα γίνει αποκατάσταση του πλακόστρωτου.

Εργασίες επισκευής του πλακόστρωτου θα γίνουν στις οδούς Σπηλαίου και 25ης Μαρτίου ενώ στην οδό Κατσιμήτρου θα πραγματοποιηθεί ανακατασκευή του πεζοδρομίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back