Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πλιάκος κατά Γαρδίκου: «Αν βρίσκεται σε διακοπές…»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/08/2019, 17:57
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη δική της απάντηση στην κριτική που της άσκησε η παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Βασίλη Γαρδίκου δίνει η δημοτική αρχή Ζίτσας. Η παράταξη του κ. Γαρδίκου με ανακοίνωσή της (διαβάστε εδώ) έθεσε ζήτημα δημοκρατικής λειτουργίας των συλλογικών οργάνων με αφορμή την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κάνοντας λόγο για «μετεκλογική φιέστα».

Η δημοτική αρχή του Μιχάλη Πλιάκου αποδίδει την κριτική του κ. Γαρδίκου… στην προεκλογική περίοδο. Αντί δε να απαντήσει επί της ουσίας, αποδίδει την ανακοίνωση της παράταξης… στις διακοπές του κ. Γαρδίκου. «Είναι κρίμα που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τρεις μήνες μετά τις εκλογές δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει περάσει η προεκλογική περίοδος. Θα μπορούσε κάλλιστα αν βρίσκεται σε διακοπές και δεν σκόπευε να τις χαλάσει, να μας ενημερώσει ότι δεν μπορεί να παρευρίσκεται στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είτε με επιστολή του, είτε και στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 1 Αυγούστου όπου συζητήθηκε το θέμα καθώς συμπεριλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη» σημειώνει στην απάντησή της η δημοτική αρχή. 

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι σε κάθε περίπτωση ο κ. Γαρδίκος θα μπορούσε να αφήσει τους συμβούλους της παράταξής του να παραβρεθούν στην εν λόγω συνεδρίαση και να εκθέσουν τις απόψεις τους. Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη ανακοίνωσε ότι θα απέχει από την ειδική δημόσια συνεδρίαση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back