Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πλακόστρωτο, πράσινο και φως στην πλατεία στην Αγία Αικατερίνη

Εικόνα του άρθρου Πλακόστρωτο, πράσινο και φως στην πλατεία στην Αγία Αικατερίνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2022, 18:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην υπογραφή της σύμβασης για την αναβάθμιση του κοινόχρηστου χώρου στην περιοχή Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος και Αγίας Αικατερίνης προχώρησαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας.

Το έργο είχε προϋπολογισμό 100.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και αφορά την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται στη συμβολή́ των οδών Βαλαωρίτου και Αρχιμανδρειού.

Μετά από διαγωνιστική διαδικασία, το έργο θα εκτελεστεί με κόστος σύμβασης 69.000 ευρώ (με ΦΠΑ) από την ανάδοχο εταιρία.

«Η πλατεία Αγίας Αικατερίνης αποτελεί χώρο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής. Εδώ και χρόνια δεν είχε γίνει καμία εργασία ανάπλασης με αποτέλεσμα την υποβάθμισή της» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης σύμβασης θα γίνουν οικοδομικές εργασίες με την αντικατάσταση και ανακατασκευή του υφιστάμενου πλακόστρωτου, με εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων), εργασίες πρασίνου με παράλληλη αντικατάσταση αυτοματοποιημένου συστήματος άρδευσης και εργασίες ηλεκτροφωτισμού με την κατασκευή νέου δικτύου ηλεκτροδότησης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back