πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Photometria In Motion 2024: Ο διαγωνισμός

Εικόνα του άρθρου Photometria In Motion 2024: Ο διαγωνισμός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/08/2024, 14:21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, γίνεται το Photometria in Motion, ένα από τα (πολλά) πράγματα που θα βρείτε στη Photometria, το πιο διάσημο «εξαγώγιμο πολιτιστικό προϊόν» των Ιωαννίνων.

Οι καλλιτέχνες-ιδες μπορούν να καταθέσουν το έργο τους στις κατηγορίες: Animation, Video Art, Ταινίες Μικρού Μήκους και Ντοκιμαντέρ.

Η υποβολή των έργων θα διαρκέσει από 01/08/2024 έως και τις 30/09/2024.

Για τη συμμετοχή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.photobookstore.gr/index.php?route=product/product&path=60& product_id=62 ή συνδεθείτε και καταθέστε το έργο σας μέσω της πλατφόρμας

FilmFreeway: https://filmfreeway.com/Photometria-in-Motion

Την επιλογή των έργων θα κάνουν οι Παναγιώτης Παπουτσής, Δανάη Αγναντή, Βασίλης Δούβλης και Μαρία Ανεστοπούλου, βασιζόμενοι-ες στη συνάφεια της περιγραφής της ιδέας με την εκτέλεσή της. Τα επιλεγμένα έργα θα παρουσιαστούν, στα πλαίσια της επερχόμενης διοργάνωσης, σε μέρη και ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την 15η Απριλίου 2025 στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ (www.photometria.gr) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι δημιουργοί των επιλεγμένων έργων θα ενημερωθούν και μέσω e-mail.

Τα έργα που θα επιλεγούν θα παρουσιαστούν το 2025, στο πρόγραμμα των προβολών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back