ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΑΚΙ: Αυτόματο σύστημα χλωρίωσης στο κολυμβητήριο

Εικόνα του άρθρου ΠΕΑΚΙ: Αυτόματο σύστημα χλωρίωσης στο κολυμβητήριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/09/2017, 14:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα μηχανολογικό ζήτημα, για το οποίο χρειάστηκε αυτοψία από υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αποτελεί τον λόγο για την καθυστέρηση στο άνοιγμα του κολυμβητηρίου στη Λιμνοπούλα.

Η επιτροπή διοίκησης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ), αφού ζητά την κατανόηση του κολυμβητικού κοινού, κάνει γνωστό ότι έχει δρομολογήσει την προμήθεια νέου σύγχρονου αυτόματου συστήματος χλωρίωσης της εγκατάστασης. Τις επόμενες μέρες εξωτερικό συνεργείο θα εγκαταστήσει το νέο σύστημα και θα προβεί στους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους, ώστε η εγκατάσταση να τεθεί σε πλήρη λειτουργία στις αρχές Οκτωβρίου.

«Δυόμισι χρόνια τώρα, η ασφάλεια των εγκαταστάσεων αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την επιτροπής διοίκησης του ΠΕΑΚΙ. Αυτός είναι και ο λόγος καθυστέρησης ανοίγματος του κολυμβητηρίου. Η ακριβής ημερομηνία ανοίγματος του κολυμβητηρίου θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου του ΠΕΑΚΙ τις επόμενες μέρες καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν το αθλητικό κοινό της πόλης» τονίζεται στην ανακοίνωση. Ενημερώνει δε ότι θα αλλάξουν πολλά στη λειτουργία του κολυμβητηρίου, με σκοπό το κοινό να μπορέσει για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσει το κολυμβητήριο (το μοναδικό στην πόλη με 50άρα πισίνα) όλες τις μέρες της εβδομάδας, με διευρυμένο ωράριο.

Με αφορμή δε το μηχανολογικό πρόβλημα στη μεγάλη, αγωνιστική πισίνα του κολυμβητηρίου, οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχώρησαν και σε περαιτέρω αυτοψία όλων των χώρων σε Λιμνοπούλα και Πανηπειρωτικό Στάδιο με κύριο σκοπό τη δρομολόγηση άμεσων παρεμβάσεων σε ζητήματα ενεργειακής κατανάλωσης και φωτισμού και την αναβάθμιση συγκεκριμένων υποδομών που σχετίζονται με τις κωπηλατικές υποδομές του ΠΕΑΚΙ ενόψει της διοργάνωσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2019.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back