Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

"...πάσχισα μέρα νύχτα για το καλό της πόλης μας"....

Εικόνα του άρθρου "...πάσχισα μέρα νύχτα για το καλό της πόλης μας"....
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2023, 22:18
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η σύζυγος του εκλιπόντα Μωυσή Ελισάφ Κλεοπάτρα Χατζηγιάννη, απέστειλε μια ευχαριστήρια επιστολή στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων, για την τιμή στη μνήμη του δημάρχου.

Εκει, αναφέρει:


«Με την παρούσα επιστολή μου απευθύνομαι σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά και εκφράζω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για την συμπαράστασή σας στο βαθύτατο πένθος μου αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τιμήσατε τη μνήμη του Μωυσή.

Για μένα η απώλεια είναι τεράστια και ο χρόνος που περνά δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο και να γεμίσει το κενό που άφησε.

Από την στιγμή που διαγνώστηκε το πρόβλημα υγείας και στους λίγους –δύσκολους- μήνες που ακολούθησαν η σκέψη του ήταν καθημερινά στην πόλη που αγάπησε όσο και την ιατρική και στη λειτουργία του Δήμου.

Αισθανόταν ευγνώμων για την τιμή που του έκαναν οι συμπολίτες μας αλλά και τεράστια την ευθύνη απέναντί τους.

Η συναίσθηση της ευθύνης ήταν αυτή που τον είχε οδηγήσει στην απόφαση της παραίτησης από το αξίωμα του Δημάρχου κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει..

Δανείζομαι τα δικά του λόγια, τις λίγες γραμμές που έγραψε πριν το τέλος και σας τις καταθέτω: «Δεν μπορώ πια να υπηρετώ την πόλη στην οποία γεννήθηκα και έζησα όλη μου τη ζωή και την οποία, μαζί με την Ιατρική,  αγάπησα με πάθος και αφοσίωση. Τούτη τη στιγμή σας διαβεβαιώνω ότι στα λίγα χρόνια της δημαρχίας μου πάσχισα μέρα νύχτα για το καλό της πόλης μας. Όσο ακόμη ζω και αναπνέω η καρδιά μου και η σκέψη μου θα είναι στα Γιάννενα».

Είμαι απολύτως σίγουρη ότι και τώρα που δεν ζει πια, θα αγκαλιάζει τα Γιάννενα για πάντα.

Κλείνοντας θα ήθελα και πάλι να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την στήριξη και την συμπαράστασή σας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back