Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων για το «βόλεμα ημετέρων»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων για το «βόλεμα ημετέρων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/07/2022, 14:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την κυβέρνηση της ΝΔ για «βόλεμα των δικών της παιδιών, ακόμη και σε εκείνες τις περιπτώσεις που δεν πληρούνται τα κριτήρια» και για πρακτικές αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας κατηγορεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η παρέμβαση αυτή γίνεται με αφορμή την αντικατάσταση του αναπληρωτή προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας από την υφισταμένη του με μικρότερη προϋπηρεσία, όπως έχουν καταγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων ΠΕΧΩΔΕ και η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων.

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι η υπόθεση αυτή «υπονομεύει κατάφορα και με τον χειρότερο τρόπο τις διατάξεις του υπαλληλικού κώδικα περί αναπλήρωσης και μετατρέπει τη δημόσια διοίκηση σε κομματικό, πελατειακό κράτος μιας άλλης εποχής».

Ασκώντας μια γενικότερη κριτική, η Νομαρχιακή Επιτροπή επισημαίνει: «Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης και ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σκρέκας δεν πείθουν τους  πολίτες του  δημοκρατικού χώρου, αφού οι πράξεις τους αποδεικνύουν τις βαθιές δεξιές ιδεολογικές τους ρίζες, που πάντα χαρακτήριζαν το κράτος της δεξιάς. Ήταν άλλωστε η ίδια παράταξη που έκανε ότι μπορούσε για να υπονομεύσει πολλά χρόνια πριν ακόμη και τον νόμο Πεπονή».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back