ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: «Κιλίμια, μπουχαροποδιές και ορθοπεταλιές»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: «Κιλίμια, μπουχαροποδιές και ορθοπεταλιές»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/11/2022, 15:36
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων, με μια τουλάχιστον… γλαφυρή ανακοίνωση, επιχειρεί να σχολιάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο:

«Έλαβε υποκλίσεις, κιλίμια, μπουχαροποδιές, έκανε ορθοπεταλιές, φωτογραφήθηκε και απλώς έφυγε» αναφέρει η τοπική οργάνωση, προσπαθώντας να «εικονογραφήσει λαϊκά» την επίσκεψη.

Στα πιο πολιτικά της ανακοίνωσης, το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι δεν αναφέρθηκαν τα «μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ήπειρος και η ΠΕ Ιωαννίνων» από τον πρωθυπουργό ή τον περιφερειάρχη.

 «Ξεχάστηκαν» οι οδικοί άξονες, η επέκταση της Ιόνιας οδού προς την Κακαβιά, τα προβλήματα των ορεινών όγκων, το ΠΔ Λίμνης, τα αδιέξοδα του πρωτογενούς τομέα, η επιχειρηματικότητα και άλλα» τονίζει.

Καταλήγει λέγοντας ότι «ας σταματήσουν τις business και τους προσωπικούς πλουτισμούς πάνω στα κόκκινα δάνεια και το ιδιωτικό χρέος των πολιτών και ας ασχοληθούν επιτέλους με γενναίες λύσεις και παρεμβάσεις που το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ προτείνει,  για την αποστροφή του κλίματος  πριν η χώρα οδηγηθεί σε νέα  χρεοκοπία και καταστροφή με τη σφραγίδα και πάλι της ΝΔ». 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back