ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Τελικά… πωλείται

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ Γιάννινα: Τελικά… πωλείται
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/04/2024, 14:22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι τελικά διαθέσιμος για αγορά.

Αυτό ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με το εξής κείμενο των αφών Χριστοβασίλη που μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ας μην κρυβόμαστε, η απώλεια του πατέρα μας, η απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, του πιο πετυχημένου προέδρου στην ιστορία της ομάδας, έκανε τα πάντα ακόμα πιο δύσκολα. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τα βήματά του και να συνεχίσουμε το έργο του, δημιουργώντας μια ομάδα που θα έκανε περήφανο τον ίδιο και όλους τους Ηπειρώτες.

Δυστυχώς η σημερινή βαθμολογική μας θέση, δείχνει πως οι προσπάθειές μας δεν έφεραν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε και πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας. Δεν καταφέραμε να συσπειρώσουμε γύρω από την ομάδα όλες εκείνες τις δυνάμεις που σαν μια γροθιά θα δίνανε μαζί μας την μάχη. Πλέον, διαπιστώνουμε πως οι πολλοί δεν είναι δίπλα μας και αυτό μας βαραίνει.

Με απόλυτο σεβασμό στα όσα έχει πετύχει ο αείμνηστος πατέρας μας όλα αυτά τα χρόνια και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα και όλης της Ηπείρου, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε με ολες μας τις δυνάμεις για την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Θεωρούμε όμως πως ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα. Παραχωρούμε λοιπόν τον ΠΑΣ σε όποιον μας τον ζητήσει έτσι ώστε να τον οδηγήσει στην επόμενη ημέρα. Εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο, διευκολύνοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος».

Μόλις πριν από 10 μέρες, ο κ. Χριστοβασίλης δήλωνε πως η οικογένεια θα είναι παρούσα «είτε στην πρώτη κατηγορία, είτε στη δεύτερη» και πως δεν είχε υπάρξει πρόταση για πώληση των μετοχών, τα προηγούμενα χρόνια.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back