Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πανελλήνιο παιδιατρικό συνέδριο στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Πανελλήνιο παιδιατρικό συνέδριο στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/02/2023, 11:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πανελλήνιο συνέδριο διοργανώνει η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (Τομέας Υγείας Παιδιού) σε συνεργασία με το σωματείο «Αρωγοί Πρόληψης και Θεραπείας Παιδικών Νοσημάτων» από 10 έως 12 Φεβρουαρίου, στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο Grand Serai.

Το «32ο Ετήσιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Παιδιάτρου» θα φιλοξενήσει 60 ομιλητές από ένα ευρύ φάσμα εξειδικεύσεων της Παιδιατρικής ενώ αναμένεται να ξεπεράσει τις 500 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Η παρακολούθηση είναι δυνατή μόνο με φυσική παρουσία.

Σήμερα 10 Φεβρουαρίου, στις 20.00 στην αίθουσα «Ευεργετών» του ξενοδοχείου «Grand Serai» η επιστημονική κοινότητα θα τιμήσει τη μνήμη της αείμνηστης Καθηγήτριας Παιδιατρικής, Αντιγόνης Σιαμοπούλου–Μαυρίδου, παρουσία της οικογένειάς της, αρχών της πόλης και του Πανεπιστημίου, αγαπημένων της συναδέλφων και φοιτητών.

Θα ακολουθήσει ομιλία, ανοιχτή για το κοινό, αναφορικά με τους κινδύνους του διαδικτύου, με τίτλο: «Γονείς, παιδί και διαδίκτυο» με ομιλητή τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη, ατιστράτηγο ε.α της ΕΛ.ΑΣ., πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, ειδικό ερευνητή – πραγματογνώμονα ηλεκτρονικών εγκλημάτων.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν και πιστοποιείται με 19 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου στην ιστοσελίδα: https://pediatric-ioannina.conferre.gr/.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back