πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Παιδικοί σταθμοί: Κατάθεση voucher στον Δήμο Ιωαννιτών

Εικόνα του άρθρου Παιδικοί σταθμοί: Κατάθεση voucher στον Δήμο Ιωαννιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/08/2024, 12:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αυτή τη φορά όντως ξεκινούν οι εγγραφές (με voucher από το ΕΣΠΑ) στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, που είχαν αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα.

Η προθεσμία είναι από 21 Αυγούστου ως 23 Αυγούστου και ώρες από 07:30 π.μ. έως και 15:00 μ.μ. στον 2ο Παιδικό Σταθμό στην Πλατεία Πάργης.

Διαβάστε επίσης: Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε οριστικά αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς

Από Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρες 08:30 έως και 14:30 η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους θα συνεχιστεί στην Διεύθυνση Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Αβέρωφ 6, 2ος Όροφος.

Σχετικά με τους ωφελούμενους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ιωαννιτών η κατάθεση των voucher για την εγγραφή θα πραγματοποιηθεί σε κάθε ΚΔΑΠ ενώ για το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Ιωαννιτών η κατάθεση voucher για την εγγραφή θα γίνει στο ΚΔΑΠμεΑ Εθνικής Αντιστάσεως 6 (Περιοχή Καρδαμιτσίων) και ώρες από 9:00 π.μ έως και 15:00μ.μ.

Για την διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του ωφελούμενου και να γνωρίζουν τα κάτωθι:

  • ΑΜΚΑ Παιδιού / ΑΜΚΑ Νομίμου Εκπροσώπου
  • ΑΦΜ Αιτούντος
  • Διεύθυνση Κατοικίας
  • Τηλέφωνο
  • Email
  • Δ.Ο.Υ

Η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους για την εγγραφή βρεφών – νηπίων θα γίνει σύμφωνα με την σειρά προσέλευσης των ωφελούμενων.

Τα αποτελέσματα των εγγραφών μέσω του Δήμου, θα ανακοινωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου, έπειτα από έλεγχο των αιτήσεων και θα αναρτηθούν στο site του Δήμου Ιωαννιτών και σε κάθε παιδικό ή βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back