Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων: Μια χορογραφία και μια ταινία

Εικόνα του άρθρου Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων: Μια χορογραφία και μια ταινία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/10/2022, 15:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διοργανώνει η Ομάδα Υλοποίησης και οι εθελοντές του έργου «Κοινωνικό Δίκτυο Προώθησης της Συμμετοχής στα Κοινά των Ατόμων Μεγαλύτερης Ηλικίας στο Δήμο Ιωαννιτών - Ioannina Silver Community Action Network», σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο Καμπέρειο Θέατρο, με ελεύθερη είσοδο.  

Η εκδήλωση που γίνεται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων στοχεύει στην προώθηση της ενεργού γήρανσης, της κοινωνικοποίησης και της συμμετοχής στα κοινά των ηλικιακά μεγαλύτερων ατόμων.

Σε αυτήν, θα παρουσιαστεί χορογραφία από την εθελοντική ομάδα «Χορός για όλους» και θα προβληθεί η ταινία με τίτλο «Μα φυσικά και νοιάζομαι (I care a lot )», που πραγματεύεται το θέμα της οικονομικής εκμετάλλευσης των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας.

Το έργο «Κοινωνικό Δίκτυο Προώθησης της Συμμετοχής στα Κοινά των Ατόμων Μεγαλύτερης Ηλικίας στο Δήμο Ιωαννιτών» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund, με φορέα υλοποίησης την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης- Ε.Ψ.Ε.Π. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Ε.Ψ.Ε.Π., Σικελιανού 2, 1ος όροφος, Ιωάννινα, τις εργάσιμες ημέρες (10:00 έως 14:00), αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικά (τηλ. 26510-39820).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back