Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε για το συμβόλαιο»

Εικόνα του άρθρου «Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε για το συμβόλαιο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2018, 17:39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Πέδρο Κόντε είναι το ποδοσφαιρικό πρόσωπο των ημερών, με τις τρομερές του εμφανίσεις με τον ΠΑΣ. Πήρε το βραβείο του MVP αλλά και του καλύτερου γκολ της περασμένης αγωνιστικής από τα χέρια του Βασίλη Τσουκανέλη, γενικού διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, ο οποίος δήλωσε «πολύ χαρούμενος» για τη βράβευση, ενώ αναφέρθηκε και στους δεσμούς της τράπεζας με την ΠΑΕ λέγοντας ότι «σταθήκαμε στην ομάδα στα δύσκολα και δίπλα στην προσπάθεια που έκανε ο πρόεδρος όλα αυτά τα χρόνια».

Ο δε Κόντε έβαλε για άλλη μια φορά πιο μπροστά από αυτόν το σύνολο, λέγοντας ότι χωρίς την ομάδα δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει, ενώ μίλησε και για τους στόχους μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του και τόνισε πως, «όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσω με τον πρόεδρο για το συμβόλαιο», συμπληρώνοντας ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Τέλος, σημείωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει το προσωπικό ρεκόρ, αλλά να παίζει καλά και να βοηθάει την ομάδα.


Στο μεταξύ, μόνο τον ΠΑΟΚ αφορά τελικά η αυτεπάγγελτη δίωξη του αναπληρωτή υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες». Με τη μορφή της δίωξης, ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει με αθλητικές κυρώσεις (αποκλεισμός έδρας, αφαίρεση βαθμών), αλλά με χρηματικές.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back