ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Όπισθεν» από τους «Ορίζοντες Ηπείρου»

Εικόνα του άρθρου «Όπισθεν» από τους «Ορίζοντες Ηπείρου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2024, 12:28
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τη Μάγδα Τάτση έρχονται να ανακαλέσουν εν μέρει την επίθεση στην παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» και στον επικεφαλής της Γιάννη Στέφο, κάνοντας λόγο για «παρεξήγηση», και να αποδώσουν τη στρατηγική τους… στην αντιπολιτευτική τους διάθεση (αντιπολίτευση σε ποιον;).

«Ο διασυρμός δεν είναι πολιτική βούληση, ούτε πολιτική πρόθεση της παράταξής μας. Στόχος είναι η επικέντρωση των παρατάξεων στα προβλήματα της Ηπείρου και όχι στη μεταξύ τους διαμάχη. Όσον αφορά την παρεξήγηση και την παρερμήνευση για υποτιθέμενες ‘οικονομικές συναλλαγές’ για τον κύριο Στέφο σαφώς και δεν υπονοείται κάτι τέτοιο, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα» τονίζουν οι «Ορίζοντες Ηπείρου». Σημειωτέον ότι η παράταξη είχε ζητήσει την παραίτηση του κ. Στέφου, με τον τελευταίο να ζητά από την παράταξη να ανακαλέσει τα όσα είπε και να προσθέτει ότι επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες

«Ο στόχος είναι καθαρά πολιτικός σε μία περιφερειακή αρχή που κωφεύει τόσο στα προβλήματα τα καθημερινά όσο και στα παγιωμένα. Αρχή των ‘Οριζόντων Ηπείρου’ είναι να αντιπολιτεύονται και όχι να χαϊδεύουν αυτιά. Πόσο δε μάλλον να αναλώνονται σε εσωστρεφείς παθογένειες που δεν οδηγούν πουθενά» καταλήγει η περιφερειακή παράταξη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back