ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Κοινό των Ηπειρωτών» προς «Ορίζοντες Ηπείρου»: «Να ανακαλέσετε»

Εικόνα του άρθρου «Κοινό των Ηπειρωτών» προς «Ορίζοντες Ηπείρου»: «Να ανακαλέσετε»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/01/2024, 20:16
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η «πολιτική» κόντρα μεταξύ της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τη Μάγδα Τάτση και της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο συνεχίζεται.

Το «Κοινό των Ηπειρωτών» έρχεται να απαντήσει στο αίτημα των «Οριζόντων Ηπείρου» περί παραίτησης του κ. Στέφου, με αφορμή την υπόθεση εκλογής περιφερειακών συμβούλων ως αντιπρόσωποι στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

Η παράταξη κάνει λόγο για «παράλογες επιθέσεις που προκαλούν απορία και αποστροφή» και για «τυχοδιωκτική και εκτός ορίων πολιτική». «Είναι η δεύτερη φορά που η περιφερειακή παράταξη ‘Ορίζοντες Ηπείρου’ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να διαγράψει τον επικεφαλής της περιφερειακής μας παράταξης Ιωάννη Στέφο ή έστω ο ίδιος να ....παραιτηθεί επειδή εκλέχτηκε αντιπρόσωπος στην ΕΝΠΕ» σημειώνει.

Το «Κοινό των Ηπειρωτών» επιμένει να ρωτά την… αντίπαλη παράταξη τι εννοεί περί «ανταλλαγμάτων» και περί «εξόδων του προεκλογικού αγώνα που πρέπει να βγουν» και τονίζει ότι στηρίζει τον επικεφαλής κ. Στέφο και τους περιφερειακούς συμβούλους του. Καταλήγει, ζητώντας από τους «Ορίζοντες Ηπείρου» να ανακαλέσουν «άμεσα τα όσα ψευδή και συκοφαντικά αναφέρουν σε βάρος του επικεφαλής της παράταξής μας άλλως δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω ενέργειες μας».


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back