ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γ. Στέφος: Στην προεκλογική μάχη με το «Κοινό των Ηπειρωτών»

Εικόνα του άρθρου Γ. Στέφος: Στην προεκλογική μάχη με το «Κοινό των  Ηπειρωτών»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/07/2023, 14:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη σκυτάλη του επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» θα αναλάβει ο Γιάννης Στέφος, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από τηλε-συνεδρίαση της διευρυμένης γραμματείας της περιφερειακής παράταξης στην οποία μέχρι σήμερα επικεφαλής είναι ο Γιώργος Ζάψας, ο κ. Στέφος θα συνεχίσει με την υπάρχουσα παράταξη και όχι με κάποια νέα. Κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί εύλογο, δεδομένων των στενών χρονικών περιθωρίων. Η ενδεχόμενη δημιουργία μιας νέας παράταξης θα απαιτούσε αρκετά διαδικαστικά ζητήματα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τόσο περιφερειακοί σύμβουλοι όσο και ο κ. Στέφος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», ο κ. Στέφος αποδέχθηκε την πρόταση να τεθεί επικεφαλής. Η υποψηφιότητα δε του κ. Στέφου «έτυχε καθολικής αποδοχής» όπως αναφέρεται.

«Η συνέχεια της δράσης μας σε συνδυασμό με τη διεύρυνση της παράταξης σε νέες κοινωνικές δυνάμεις, καθώς και η επεξεργασία ενός νέου επικαιροποιημένου προγράμματος θα αποτελέσουν προτεραιότητες και εξαιρετική βάση εκκίνησης για την επίτευξη του στόχου διεκδίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου και την έξοδο από την παρατεταμένη στασιμότητα. Ο Γιάννης Στέφος τόνισε την αναγκαιότητα και την βεβαιότητά του για αλλαγή στην Περιφέρεια Ηπείρου προς όφελος των πολιτών» αναφέρει το «Κοινό των Ηπειρωτών».

Με ενδιαφέρον αναμένεται ποια από τα στελέχη της περιφερειακής παράταξης θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Στέφο.

Η παράταξη σημειώνει ακόμη ότι το επόμενο διάστημα θα συγκληθεί πανηπειρωτική συνέλευση μελών που θα ασχοληθεί με την υλοποίηση του σχεδίου για αλλαγή στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Σημειωτέον ότι η συνεδρίαση της διευρυμένης γραμματείας της παράταξης έγινε λίγες μέρες πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back