ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ορίζοντες Ηπείρου» εκτός ορίων

Εικόνα του άρθρου «Ορίζοντες Ηπείρου» εκτός ορίων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/01/2024, 11:40
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η νέα περιφερειακή περίοδος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά για την περιφερειακή αρχή, σε επίπεδο συνδικαλισμού. Μετά τη νίκη της και σε ούτε ένα μήνα θητείας του νέου περιφερειακού συμβουλίου, η αντιπολίτευση ανταλλάσσει κατηγορίες και χαρακτηρισμούς, μετά την «εκλογική συνδιαλλαγή», δηλαδή τις ψήφους που πήραν παρατάξεις της αντιπολίτευσης από την περιφερειακή αρχή για την εκλογή αντιπροσώπων στην ΕΝΠΕ.

Έτσι λοιπόν, μετά την «πρεμιέρα» της παράταξης Ήπειρος Όλον» του κ. Ζούμπα, που κάλεσε το ΚΚΕ να μην… «ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη», ανακοίνωση που ελάχιστα πρόσθεσε στον πολιτικό διάλογο, ήρθε η δεύτερη (!) ανακοίνωση των Οριζόντων Ηπείρου για το ίδιο θέμα.

Αρχικά, η αξιωματική αντιπολίτευση είχε ακολουθήσει το γλαφυρό ύφος της «συζήτησης», αναφέροντας ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», σχολιάζοντας την ανακοίνωση των Οριζόντων Ηπείρου και είχε χαρακτηρίσει «λιποτάκτη» τον πρώην επικεφαλής της παράταξης, Σπύρο Ριζόπουλο.

Οι Ορίζοντες αρχικά κατηγόρησαν τους κ.κ. Στέφο και Ζούμπα ότι «εξαγοράστηκαν» από την περιφερειακή αρχή. Τώρα, επανέρχονται και ζητάνε την παραίτηση του κ. Στέφου, απευθυνόμενοι σε… πρώτο πρόσωπο στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «κ. Στέφο καλύτερα να σιωπάς από το να μιλάς» αναφέρουν και υπαινίσσεται ουσιαστικά ότι η «συνδιαλλαγή» στην ψηφοφορία για την ΕΝΠΕ, έχει να κάνει με το γεγονός ότι «τα έξοδα του προεκλογικού αγώνα κάπως πρέπει να βγουν» όπως επακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι «Ορίζοντες» υπεισέρχονται και στα εσωτερικά του… ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «με τέτοιου είδους ενέργειες όσες κωλοτούμπες και να κάνετε δύσκολα θα γίνεται (sic) αποδεκτός από το νέο αρχηγό τον κ. Κασσελάκη».





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back