ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oneview, μια ιδέα με θέα

Εικόνα του άρθρου Oneview, μια ιδέα με θέα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2020, 10:59
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το Oneview είναι κάτι καινούργιο στην πόλη. Όπως το περιγράφουν οι διοργανωτές, «είναι μια ιδέα με ‘μια θέα’ για αυτό πού συμβαίνει  σήμερα, στην Ευρώπη. Αφορά όλες τις τέχνες και όλα τα θέματα πού μπορούν να απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο».

Αυτό το «διαρκές φεστιβάλ» καινούργιων πραγμάτων ξεκινάει στις 28 Μαρτίου, με πρώτη στάση το 203 Project Studio στο ΚΕΠΑΒΙ και η πρώτη του «σύσταση» με το κοινό είναι δύο dj sets.

Στις 28 Μαρτίου λοιπόν, θα παίξουν οι Νιλς Χόφμαν και Άγγελος Μπαλτάς.

Ο Νιλς Χόφμαν, είναι dj και παραγωγός στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και του house, ο οποίος έχει ένα από τα πιο επιτυχημένα περσινά singles, το Breathing.



Ο Άγγελος Μπαλτάς είναι ένας από τους δραστήριους Έλληνες δημιουργούς, παίζοντας με τα projects Anatolian Weapons  και Φανταστικοί ήχοι, ενίοτε μαζί με τον Σείριο Σαββαΐδη, αλλά και δια μέσου γνωστών dj’s από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το εισιτήριο κοστίζει 10€ (περιορισμένος αριθμός), το live θα ξεκινήσει στις 22.30 και η προπώληση γίνεται στη Δωδώνης 71, Ασφαλιστικά γραφεία Μάστακας.

Το Oneview δεν θα σταματήσει εκεί. Στη σελίδα του μπορείτε να βρείτε στοιχεία επικοινωνίας για ενημέρωση, αλλά και για προτάσεις.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back