πλαισιο πισω tc1
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείξτε... Love για τη φωτογραφία

Εικόνα του άρθρου Δείξτε... Love για τη φωτογραφία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2017, 14:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο φετινός διαγωνισμός του φεστιβάλ Photometria, με τίτλο «Αγάπη»-«Love». Οι συμμετοχές είναι μέχρι 30 Απριλίου 2017 (11:59 μμ) μέσω της πλατφόρμας για το upload των φωτογραφιών. Την 31η Μαΐου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των 25 καλύτερων φωτογραφιών, των οποίων η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δ.Χατζής (πρώην Παλαιά Σφαγεία) Ιωαννίνων, από 31.5 έως 11.6.2017. Η έκθεση των 25 καλύτερων φωτογραφιών του διαγωνισμού "Photometria Awards 2017 "Love" θα ταξιδέψει και θα παρουσιαστεί σε 13 πόλεις της Ελλάδας και 3 του εξωτερικού.


Βραβεία:

 1η Κριτικής επιτροπής: * Nikon D3300 + AF-P 18-55mm kit + free pass σε όλα τα σεμινάρια του Photometria International Photography Festival.

 2η Κριτικής επιτροπής: ** Rollei ιμάντας για δύο φωτογραφικές μηχανές  + free pass σε όλα τα σεμινάρια του Photometria International Photography Festival.

 3η Κριτικής επιτροπής: Επιταγή αξίας 70 ευρώ για φωτογραφικά βιβλία, προσφορά του photobookstore.gr + free pass σε όλα τα σεμινάρια του Photometria International Photography Festival.

 Βραβείο κειμένου φωτογραφίας: Επιταγή αξίας 70 ευρώ για φωτογραφικά βιβλία, προσφορά του photobookstore.gr + free pass σε όλα τα σεμινάρια του Photometria International Photography.


Οι αλλαγές στον φετινό διαγωνισμό έχουν ως εξής:  

Το βραβείο κοινού καταργείται και αντικαθίσταται από το βραβείο κειμένου φωτογραφίας (To κείμενο για το βραβείο του κειμένου, το οποίο θα συνοδέυει την φωτογραφία, θα πρέπει να είναι το πολύ 50 λέξεων στην αγγλική γλώσσα).

Όλες οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν και θα εμφανιστούν online μετά το πέρας του διαγωνισμού, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα φαινόμενα αντιγραφής ιδεών!

Μετά την ολοκλήρωση του uploading της φωτογραφίας δεν αποστέλλεται email επιβεβαίωσης, εμφανίζεται μόνο μήνυμα επιτυχημένης αποστολής της φωτογραφίας στον διαγωνισμό.

 Τα αποτελέσματα των 4 βραβείων θα ανακοινωθούν στις 11 Ιουνίου 2017  στην τελετή λήξης του Photometria International Photography Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δ.Χατζής (πρώην Παλαιά Σφαγεία) Ιωαννίνων και θα αναρτηθούν στο www.photometria.gr


Κριτική Επιτροπή:

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τους:

Alain Laboile (Φωτογράφος)

Jacques Sierpinski (Διευθυντής του Manifesto Photo Festival, Τουλούζη)

Sebastian Vaida (Διευθυντής του Photoromania Festival, Cluj Napoca).

Szilvia Mucsy (Διευθύντρια του Budapest Photo Festival)

Tania Castro (Διευθύντρια του Photon Festival, Βαλένθια)


Όροι Συμμετοχής

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με δικαίωμα αποστολής μίας φωτογραφίας με μέγεθος όχι μεγαλύτερο από 500ΚΒ

Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πρωτότυπη δουλειά των συμμετεχόντων και για τυχόν κλοπή φωτογραφιών η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη.

Το Photometria International Photography Festival δεν είναι υποχρεωμένο να επιστρέψει την τυπωμένη φωτογραφία στον δημιουργό της.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης, έκθεσης και εκτύπωσης των φωτογραφιών, με τον όρο της αναφοράς των ονομάτων των δημιουργών, χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα αμοιβής τους.

Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους φωτογράφους.

Η αξιολόγηση των φωτογραφιών θα έχει ως βάση τη σύνθεση, τη συνοχή και τη σχέση τους με το θέμα του διαγωνισμού "love".

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα ότι η μη ακριβής συμμόρφωση προς τους όρους του διαγωνισμού (μη αναγραφή στοιχείων, αναληθή στοιχεία, αποστολή πάνω από μία φωτογραφία κλπ) αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την κρίση.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της διοργανώτριας αρχής.

Η απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι οριστική και δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση ή άλλη διεκδίκηση.

Αν η φωτογραφία σας επιλεγεί στις 25 καλύτερες θα σας ζητηθεί το πρωτότυπο αρχείο σε καλή ανάλυση προς εκτύπωση.

To σύντομο κείμενο για το βραβείο του κειμένου φωτογραφίας θα πρέπει να είναι το πολύ 50 λέξεων στην αγγλική γλώσσα.

Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό αποδέχεστε την ενημέρωση σας μέσω email για τις δράσεις του Photometria Festival.ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3