ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΟΚΠΑΠΑ: Εργαζόμενοι κατά εσωτερικού κανονισμού

Εικόνα του άρθρου ΟΚΠΑΠΑ: Εργαζόμενοι κατά εσωτερικού κανονισμού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/08/2020, 11:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο σύλλογος εργαζόμενων ΟΤΑ Ιωαννίνων καταγγέλλει τη δημοτική αρχή, με αφορμή τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας του ΟΚΠΑΠΑ.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται ότι η διοίκηση ξέχασε και τις εξαγγελίες  και τις υποσχέσεις της προς τους εργαζόμενους του ΕΣΠΑ ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο τη μονιμοποίηση του προσωπικού προβλέποντας τόσες κενές οργανικές θέσεις, όσες τουλάχιστον υπηρετούν σήμερα οι εργαζόμενοι επί σειρά ετών ως συμβασιούχοι» αναφέρει ο σύλλογος.

Ακόμα, καταλογίζει στη δημοτική αρχή ότι συνεχίζει το μοτίβο των προηγούμενων με «διαχείριση δράσεων με προγράμματα και επιβολή νέων φόρων στους πολίτες της (τροφεία, αντίτιμο κ.λπ.)» και ότι ο ΟΚΠΑΠΑ με το οργανισμό, «προωθεί  με οργανωμένο τρόπο τις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών».

Ο σύλλογος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση δημιουργεί… υπερδιεύθυνση, καθώς και νέα αυτοτελή τμήματα που υπάγονται απευθείας στον πρόεδρο και καταλήγει: «Με τεράστιες ελλείψεις σε μόνιμο  προσωπικό δεν μπορεί να υπάρξει βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back