Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οικολόγοι Πράσινοι κατά Φίλιου

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/01/2019, 20:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ιδιαίτερα δηκτική και σκληρή (σε κάποια σημεία ξεπερνά τα όρια της πολιτικής ευγένειας), είναι η ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων Ιωαννίνων κατά του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) για την απόφαση του τελευταίου να διορίσει πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας τον πρώην δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο.

«Πρόκειται για οφθαλμαπάτη;» διερωτάται χαρακτηριστικά η πολιτική κίνηση, «παίζοντας» με το γεγονός ότι ο κ. Φίλιος είναι οφθαλμίατρος.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι αμφισβητούν έντονα την «αποδεδειγμένη εμπειρία στο αντικείμενο» του κ. Φίλιου, όπως προβλέπει εξάλλου η νομοθεσία για τη θέση αυτή. Αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο «που στέλνει εξώδικα στις επιστημονικές περιβαλλοντικές οργανώσεις», όπως και ότι «επί δεκαετίες ως δήμαρχος είναι συνυπεύθυνος για την τραγική κατάσταση της λίμνης αλλά και πρωτοστάτησε προσωπικά στην σκανδαλώδη παράνομη κατασκευή στίβου θαλάσσιου σκι μέσα σε υγρότοπο διεθνούς σημασίας για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων…».

ΣΧΟΛΙΑ
Τζιμ
Προσυπογράφω! Το Υπουργείο διαγράφει το παρελθόν του κ. Φιλιου και τις πίστες σκι που θα γινόντουσαν πισίνες.. Οι Γιαννιώτες όμως έχουν μνήμη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back