ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι παλιές... αγάπες δεν ξεχνιούνται

Εικόνα του άρθρου Οι παλιές... αγάπες δεν ξεχνιούνται
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2019, 00:24
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τα καλύτερα λόγια υποδέχθηκε τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γκόντα ο ανεξάρτητος πια δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας στον χώρο εργασίας του, στο υπεραστικό ΚΤΕΛ. Ο κ. Γκίκας, ως πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ, έπλεξε το εγκώμιο του κ. Γκόντας. «Ο Νίκος Γκόντας ήταν και θα είναι ο δήμαρχος όλων των Γιαννιωτών. Είναι ο δήμαρχος που άφησε πλούσιο έργο. Η απουσία του όλα τα χρόνια από τη δημοτική αρχή Ιωαννίνων, είχε σαν αποτέλεσμα να μην παραχθεί έργο στη πόλη και να υπάρχει έτσι μεγάλο έλλειμμα. Όμως και στην αξιωματική αντιπολίτευση ως επικεφαλής, άσκησε τα καθήκοντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και αντιμετώπισε διαχρονικά τους πολίτες με σεβασμό» ανέφερε.

Λίγους μήνες πριν, τον Δεκέμβριο, ο κ. Γκίκας από τη θέση του δημοτικού συμβούλου αποφάσιζε να ανεξαρτητοποιηθεί, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στον κ. Γκόντα. Τον είχε κατηγορήσει ότι «συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης της παράταξης» και ότι «βάζει τις προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από την παράταξη».

Βέβαια, ο κ. Γκίκας, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, δεν ξεχνά ότι επί δημαρχίας Γκόντα έγινε η μετεγκατάσταση των εγκαταστάσεων του υπεραστικού ΚΤΕΛ στην οδό Παπανδρέου (με τον τρόπο που έγινε). «Χρειάστηκε να συγκρουστούμε σκληρά με διάφορες αντιδραστικές δυνάμεις για να γίνει η μεταφορά των εγκαταστάσεων του υπεραστικού ΚΤΕΛ στη σημερινή τους θέση και μέσα από αυτούς τους αγώνες ήρθε η δικαίωση και έτσι σήμερα υπάρχει ένας χώρος σύγχρονος από τον οποίο εξυπηρετούνται τόσο οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι όσο και οι επιβάτες» υπενθύμισε ο κ. Γκόντας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back