Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

…και συνέχεια στην κόντρα Επιμελητηρίου-ΚΤΕΛ

Εικόνα του άρθρου …και συνέχεια στην κόντρα Επιμελητηρίου-ΚΤΕΛ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2019, 18:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πριν από μερικές μέρες, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με ανακοίνωσή της καταφέρθηκε κατά του υπεραστικού ΚΤΕΛ για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε επίσημα στη συνέλευση που έγινε στα Γιάννενα.

Καθόλου τυχαία, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Δημητρίου και ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Γρηγόρης Γκίκας, είναι και αντίπαλοι στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Γκίκας ανταπάντησε και τώρα, το Επιμελητήριο παίρνει ξανά σειρά: «Προφανώς ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ  και δεν αντιλαμβάνεται ότι συμμετέχει  σε έναν θεσμικό  Φορέα όπως το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με χιλιάδες  μέλη, ο οποίος καθημερινά εργάζεται για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη των υπηρεσιών τους και την επίλυση των προβλημάτων τους, μιας και στο τελευταίο Δ.Σ. καταψήφισε τα θέματα  που έθεσε η διοίκηση για την αναπτυξιακή προοπτική της επιχειρηματικότητας».

Μάλιστα, τον κατηγορεί ευθέως και για την κομματική του τοποθέτηση (ο κ. Γκίκας αναφέρεται πολιτικά στη ΝΔ) και σημειώνει ότι «φαίνεται πως αργά και σταθερά  από την μόνιμη θέση της αντιπολίτευσης χάνει και τη μνήμη του, αφού εκείνος είναι μόνιμα, ο περιφερόμενος αυτοπροτεινόμενος  ‘υποψήφιος’ της ΝΔ σε όποια εκλογική  διαδικασία προκύπτει, χωρίς βέβαια να επιλέγεται σε καμία από αυτές».

Κάνει και υπαινιγμούς, λέγοντας ότι όταν ο κ. Γκίκας χρειάστηκε, το Επιμελητήριο «ήταν εκεί για το υπεραστικό ΚΤΕΛ , όπως στην υπόθεση των αλβανικών λεωφορείων και αν χρειαστεί και πάλι θα συνδράμει στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος του».

Τέλος, διαχωρίζει τους χειρισμούς του προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ από την επιχείρηση, λέγοντας ότι «το Επιμελητήριο Ιωαννίνων σέβεται απόλυτα τους εργαζόμενους και τους μετόχους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και δεν επιρρίπτει  καμία ευθύνη στο τρόπο που λειτουργεί ο πρόεδρος του».




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back