Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Κορδέλες για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στην Ηγουμενίτσα

Εικόνα του άρθρου Κορδέλες για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στην Ηγουμενίτσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/06/2018, 20:59
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τα εγκαίνια του κτιρίου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Φιλιατών που βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, έγιναν στους Φιλιάτες, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, των βουλευτών Μάριου Κάτση και Βασίλη Γιόγιακα, καθώς και του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.

Η κατασκευή και ο εξοπλισμός του ΤΕΠ, κόστους 9,2 εκ. ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη εισήγηση της Προϊσταμένης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου Εύης Παπανικολάου, η οποία, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο θεσμός της καμπάνιας «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου», έχει στόχο «να γνωρίσουν οι πολίτες ορισμένες από τις δράσεις που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση». Τα εγκαίνια του ΤΕΠ ήταν ενταγμένα σε αυτό τον κύκλο εκδηλώσεων.

Ο κ. Καχριμάνης από την πλευρά του τόνισε ότι «περάσαμε κάποιες δυσκολίες κατά τη μετάβαση από την κρατική στην αιρετή Περιφέρεια. Τα λύσαμε όλα με τη συνεργασία. Για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας απομένει άλλο ένα έργο ύψους 330.000 ευρώ, για τη σύνδεση με την εθνική οδό), που ευελπιστούμε να κλείσει και αυτό».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Γ. Γιαννόπουλος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Νικολόπουλος, ο «οικοδεσπότης» διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρο Δερδεμέζης, οι διοικητές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», οι δήμαρχοι των δήμων της Ηγουμενίτσας και εκπρόσωποι των άλλων  τοπικών αρχών.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back