Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι φεστιβαλικές επιλογές της ημέρας

Εικόνα του άρθρου Οι φεστιβαλικές επιλογές της ημέρας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2019, 03:48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Αρκετές οι φεστιβαλικές επιλογές σήμερα στην Ήπειρο. Φεστιβάλ που έχουν μια ταυτότητα, κι άλλα που δεν έχουν και που προσπαθούν…

Στην Πρέβεζα, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», στις 10 το βράδυ, εμφανίζεται η βρετανική swing μπάντα «The Jive Aces» (εισιτήριο 20 ευρώ στο ταμείο) ως προσκεκλημένη του Preveza Jazz Festival.

Στη Φιλιππιάδα, στη λίμνη Ζηρού, επιστρέφει το Zero Fest. Σήμερα, στις 21:00. Στη μουσική σκηνή εμφανίζονται η Ματούλα Ζαμάνη, ο Εισβολέας και οι Elephant, ενώ αύριο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, οι Folk N’ Roll και ο Βαγγέλης Κοσίνας (εισιτήριο ημέρας: 15€ στο ταμείο, διημέρου: 25€ στο ταμείο).

Στο Πωγώνι, στη λίμνη Ζαραβίνα, το Zaravina F φιλοξενεί Πέγκυ Ζήνα, Δημήτρη Υφαντή και Υπόγεια Ρεύμα, στις 20:30, με 5 ευρώ είσοδο.

Και για κάτι πιο εναλλακτικό, το Kerasovo Festival, στο Κεράσοβο (Αγία Παρασκευή) Κόνιτσας. Στις 21:00, το φεστιβάλ κλείνει με μια συναυλία των μαθητών των σεμιναρίων που έγιναν όλη την εβδομάδα πάνω στη βαλκανική και μεσογειακή μουσική και των δασκάλων τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back