Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το «είδατε που σας τα ‘λεγα» για τη σήραγγα στην Εγνατία

Εικόνα του άρθρου Το «είδατε που σας τα ‘λεγα» για τη σήραγγα στην Εγνατία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/09/2024, 22:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το σήριαλ της σήραγγας της Εγνατίας «με τα πολύ σοβαρά προβλήματα» είχε και… σπιν οφ, στη συνεδρίαση της λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου.

Αν δεν θυμάστε, πρόκειται για τη «σήραγγα που καταρρέει» και της «επικίνδυνης Εγνατίας», που ήταν η επικαιρότητα του περασμένου Απριλίου.

Οι δηλώσεις του περιφερειάρχη τότε, είχαν προκαλέσει την αντίδραση της κυβέρνησης και του υφυπουργού κ. Ταχιάου, καθώς και το κλείσιμο της σήραγγας Μαλακασίου. Δεν ήταν σαφές βέβαια ποια σήραγγα εννοούσε αρχικά στις αρχικές δηλώσεις του, ο κ. Καχριμάνης.

Τότε, ο κ. Ταχιάος δήλωνε ότι «η σήραγγα στατικά δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Δεν έχει πρόβλημα μία σήραγγα που έχει κατασκευαστεί σε συμπαγή βραχόμαζα όπως η συγκεκριμένη».

Στη συνεδρίαση της Τρίτης 24ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Καχριμάνης, απαντώντας σε ερώτηση του Λάμπρου Γεωργόπουλου (ΦΩΣ), δήλωσε τελικά… δικαιωμένος.

«Μπήκε πλέγμα σε όλη τη σήραγγα πέρα πέρα» είπε και πρόσθεσε ότι «δουλεύανε 15 μέρες νύχτα μέρα και όποιος θέλει να πάει να το δει». Είπε δε ότι αυτός πήγε και έχει και φωτογραφίες που δείχνουν ότι τα πλέγματα είναι ενισχυμένα και όχι απλά και η πρόεδρος του σώματος Σταυρούλα Μπραΐμη ήρθε προς επίρρωση των λεγομένων του.

Κάπως έτσι ο κ. Καχριμάνης υπενθύμισε ξανά μια ιστορία που δεν ενίσχυσε τη φήμη του και επιχείρησε εκ του αποτελέσματος να αξιοποιήσει υπέρ του, αυτό που ονομάζεται «αυτοεκπληρούμενη προφητεία»…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3