Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι ευρωεκλογές έφτασαν στην Ελεούσα

Εικόνα του άρθρου Οι ευρωεκλογές έφτασαν στην Ελεούσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2019, 17:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την προεκλογική του εκστρατεία έχει ξεκινήσει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, με περιοδεία στα Γιάννενα. Ο κ. Κύρτσος μοιράζει δωρεάν το τελευταίο του βιβλίο που έχει εκδοθεί με χορηγία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και αντίτυπα της εφημερίδας Φree Sunday.

Συνοδευόμενος από στελέχη της ΝΔ Ιωαννίνων, ο κ. Κύρτσος επισκέφθηκε τον Δήμο Ζίτσας και συζήτησε με το δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο για διάφορα ζητήματα.

Ο κ. Πλιάκος έθεσε μια σειρά ζητήματα στον ευρωβουλευτή όπως οι νέοι χάρτες των μειονεκτικών περιοχών, η προώθηση τοπικών προϊόντων, η μείωση των αντικειμενικών αξιών στον Δήμο κ.α. Ο κ. Κύρτσος από την πλευρά του, έθεσε… δικά του θέματα, καθώς μίλησε για το  γραφείο διασύνδεσης για τα ευρωπαϊκά προγράμματα και την πρότασή του «να συσταθούν γραφεία ανά Περιφέρεια και να στελεχωθούν με εξειδικευμένο προσωπικό». Βέβαια, ήδη οι Περιφέρειες έχουν τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων με αρμόδιες διευθύνσεις και διαχειριστικές αρχές…

Τέλος, ο κ. Κύρτσος ζήτησε «συνεργασία μεταξύ των συνεργατών του και των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας  προκειμένου να καταρτισθεί συνολικά η ατζέντα των θεμάτων που θα καταθέσει και θα αναδείξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back