Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο χαρούμενος κ. Ριζόπουλος

Εικόνα του άρθρου Ο χαρούμενος κ. Ριζόπουλος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/09/2020, 19:40
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα «εύσημα» για την αποδοχή της πρότασης της παράταξής του «Ορίζοντες Ηπείρου» που αφορά την προετοιμασία ενός προγράμματος απευθείας χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Ηπείρου σπεύδει να πάρει ο επικεφαλής Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο κ. Ριζόπουλος νιώθει χαρούμενος που «έστω και με καθυστέρηση και τη συνηθισμένη μικροψυχία, εμείς τον παρακινούμε και εκείνος ακολουθεί. Για το καλό της Ηπείρου». Όπως βγάζει το συμπέρασμα, ο κ. Καχριμάνης έμαθε για το πρόγραμμα που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την προ ημερών ανακοίνωση της παράταξής του.

Αιτιολογεί δε το συμπέρασμα αυτό με το σκεπτικό ότι ο κ. Καχριμάνης απέστειλε αίτημα στον υπουργό Ανάπτυξης και στον γενικό γραμματέα ΕΣΠΑ και Επενδύσεων για ένα ανάλογο με το πρόγραμμα της Κεντρικής Μακεδονίας σε κεντρικό όμως επίπεδο στις 9 και 11 Σεπτεμβρίου. «Οι πρώτες επιστολές που απέστειλε ο κ. Καχριμάνης προς τον υπουργό Ανάπτυξης και το Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, έχουν ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα δηλαδή, μετά την ανακοίνωση της παράταξής μας. Δεν περιμέναμε να το παραδεχτεί ο κ. Καχριμάνης...» επισημαίνει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back