Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σέρλοκ, το θεατρικό παιχνίδι και οι κούκλες στο ΔΗΠΕΘΙ

Εικόνα του άρθρου Ο Σέρλοκ, το θεατρικό παιχνίδι και οι κούκλες στο ΔΗΠΕΘΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/12/2017, 17:15
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων έχει ετοιμάσει δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους τα Χριστούγεννα

Από την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το ΔΗΠΕΘΕ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους ξεκινώντας με τις δυο παραστάσεις για το κοινό του έργου «Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι», που φέτος ανέβασε για τα σχολεία της Ηπείρου και της Λευκάδας η Νεανική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ. Το έργο ήδη παρακολούθησαν περίπου 11.000 μαθητές και εκπαιδευτικοί και οι παραστάσεις για το κοινό θα δοθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 22 και 23 Δεκεμβρίου στις 8.00 μ.μ., στο θέατρο «Καμπέρειο». (Είσοδος 10 ευρώ – μαθητές: 5 ευρώ).

Επίσης το ΔΗΠΕΘΕ παρουσιάζει τα «Γιορτινά Παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο», στην είσοδο του Καμπέρειου Θεάτρου. Η Μαρία Μαχαίρα αφηγείται και ο Αντώνης Καρασταμάτης παίζει μουσική. Στις 24 και 31 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο.

Στις 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, επίσης στο Θέατρο «Καμπέρειο», στις 12 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο μικροί και μεγάλοι μπορούν δουν ή και να πάρουν μέρος στο θεατρικό παιχνίδι με θέμα ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο παρελθόν και το μέλλον.

Ακόμη το ΔΗΠΕΘΕ παρουσιάζει φέτος στις γιορτές παραστάσεις κουκλοθεάτρου, στο θέατρο «Καμπέρειο». Στις 27 και 28 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ. ο «Λαγουδένιος συναντά το Αϊ Βασίλη» και στις 29 και 30 Δεκεμβρίου και πάλι στις 7.00 μ.μ. ο «Παπουτσής και οι νάνοι», ένα παραμύθι των αδελφών Γκριμ. (Είσοδος 4 ευρώ).

Τέλος και φέτος το Δημοτικό Θέατρο θα πραγματοποιήσει τις Αποκεντρωμένες Αφηγήσεις με τα «Γιορτινά Παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο». Στο Δημοτικό Σχολείο Γορίτσας, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Κοσμηράς την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ. και στο Δημοτικό Σχολείο Μπάφρας – Νεοκαισάρειας το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. (Ελεύθερη είσοδος σε όλες τις αποκεντρωμένες αφηγήσεις).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back