ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κλάτενμπεργκ δίνει δίκιο στον ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Ο Κλάτενμπεργκ δίνει δίκιο στον ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/11/2020, 09:42
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αρχιδιαιτητής Μάρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 9ης αγωνιστικής, δικαιώνει τον ΠΑΣ, ο οποίος, εάν γινόταν αυτό που περιέγραψε ο άρχων της ελληνικής διαιτησίας, θα έπρεπε να φύγει από την Τούμπα με το βαθμό της ισοπαλίας.

Συγκεκριμένα, ο Κλάτενμπεργκ δήλωσε ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ από τον Τσόλακ, πριν ο Καντουρί κάνει το 2-1:

«Ο διαιτητής κατακυρώνει το γκολ, την ώρα που ο VAR ελέγχει αν στην αντάπτυξη της επίθεση υπήρξε οφσάιντ και πιθανό επιθετικό φάουλ στη φάση επιθετικής κατοχής. Ο VAR ελέγχει πιθανό κράτημα από τον επιτιθέμενο, το οποίο ανέκοψε την ικανότητα του αμυνόμενου να παίξει την μπάλα και αποφάσισε ότι η επαφή αυτή δεν ήταν αρκετή για να δοθεί παράβαση» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Η ΚΕΔ συμφωνεί με τη διαδικασία του οφσάιντ και ότι ο αμυνόμενος κάλυπτε τον επιτιθέμενο. Η ΚΕΔ ωστόσο δεν δέχεται την απόφαση του VAR ότι δεν υπάρχει φάουλ καθώς ξεκάθαρο βλέπει ότι η μπάλα ήταν εντός παιχνιδιού όταν ο επιτιθέμενος τράβηξε από το χέρι τον αμυνόμενο για να κερδίσει έδαφος και ώστε να μπορέσει να εκδηλώσει την επιθετική του κίνηση και η ομάδα του να σημειώσει γκολ. Η παράβαση θα έπρεπε να τιμωρηθεί με φάουλ υπέρ του αμυνόμενου».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back