Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δήμος Ζαγορίου διαμαρτύρεται στην Τράπεζα Πειραιώς

Εικόνα του άρθρου Ο Δήμος Ζαγορίου διαμαρτύρεται στην Τράπεζα Πειραιώς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/11/2022, 16:43
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με επιστολή του Δήμος Ζαγορίου διαμαρτύρεται στην Τράπεζα Πειραιώς, για το κλείσιμο ενός ακόμη καταστήματος, και μάλιστα ενός από τα πιο πολυσύχναστα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το συγκεκριμένο κατάσταση είναι στα Γιάννενα, στη Λεωφόρο Γράμμου.

Ο Δήμος Ζαγορίου αναφέρει ότι συνεργάζεται συγκεκριμένα με το κατάστημα της Λεωφόρου Γράμμου «το οποίο λόγω και της γεωγραφικής του θέσης παρείχε άμεση και αξιόπιστη υποστήριξη στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου μας». Προειδοποιεί ότι θα μεταφέρει αλλού τις τραπεζικές του δραστηριότητες.

Ενδεχομένως ο Δήμος εννοεί και ότι είναι πιο εύκολα προσβάσιμο το συγκεκριμένο κατάστημα, από αυτά του κέντρου της πόλης.

Στα πιο ουσιαστικά, αναφέρει ότι «η πλειοψηφία των μόνιμων κατοίκων του Δήμου μας είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι που δεν έχουν τη δυνατότητα χρήσης των ηλεκτρονικών συστημάτων της τράπεζας και εξυπηρετούνται ως επί το πλείστον από το εν λόγω κατάστημα».

Ζητάει από την τράπεζα να το ξανασκεφτεί και να μην κλείσει το κατάστημα της Γράμμου, λέγοντας ότι «αρκετά απαξιώθηκε η επαρχία με το κλείσιμο όλων των επαρχιακών καταστημάτων εκτός της πόλης των Ιωαννίνων. Ας παραμείνουν τουλάχιστον τα περιφερειακά της πόλης ως μια ένδειξη σεβασμού των πελατών από τις γύρω περιοχές που επί τόσα χρόνια στηρίζουν την τράπεζα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back