Νέο δίκτυο ύδρευσης στους Μολοσσούς

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/07/2018, 17:46

Εντάχθηκε στο  πρόγραμμα «ΦιλόΔημος Ι» η πρόταση του Δήμου Ζίτσας για την ύδρευση των τοπικών κοινοτήτων στον πρώην Δήμο Μολοσσών.  Το έργο χρηματοδοτείται με το ποσό των 3.000.000 ευρω . «Η ανταπόκριση των Δήμων στις προσκλήσεις, καταδεικνύουν την αναγκαιότητα του προγράμματος, πράγμα που επεσήμανα στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις μου με τον υπουργό πριν από 1,5 χρόνο. 

Έρχεται δε, να καλύψει κενά σε βασικές υποδομές και διαψεύδει όσους ισχυριζόταν πως δεν είναι απαραίτητα τα προγράμματα που θα χρηματοδοτούν υποδομές καθώς αυτές υποτίθεται πως είχαν ολοκληρωθεί» τόνισε ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Το έργο καθαυτό θα τοποθετήσει νέας τεχνολογίας δίκτυα στους οικισμούς Βουτσαρά, Χίνκας, Γιουργάνιστας, Γκριμπόβου, Κουρέντων, Γρανίτσας, Ραδοβιζίου, Πολυδώρου, Άνω Βερενίκης, Κάτω Βερενίκης, Παλαιοχώρας, Βεντερίκου, Φτέρης, Δοβλάς, Άνω Ζαλόγγου και Κάτω Ζαλόγγου.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου μεταξύ άλλων, αφορά στην αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης στις παραπάνω κοινότητες και συγκεκριμένα: Δεξαμενή στην Τ.Κ. Κουρέντων και εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης, ανλτιοστάσιο, εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης και δεξαμενή στην Τ.Κ. Γρανίτσας, εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης και δεξαμενή στην Τ.Κ. Πολυδώρου, εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης στις Τ.Κ. Βερενικής, Δοβλάς, Ζαλόγγου.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back