ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Να μην κλείσει η Εθνική στην Καλούτσιανη»

Εικόνα του άρθρου «Να μην κλείσει η Εθνική στην Καλούτσιανη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/04/2019, 15:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι τράπεζες περιορίζουν τις δαπάνες τους, κλείνουν υποκαταστήματα και γίνεται και συζήτηση για μείωση προσωπικού. Ένα από τα υποκαταστήματα που κλείνουν είναι αυτό της Καλούτσιανης, στην πλατεία Τζαβέλα και η δημοτική αρχή προσπαθεί να αποτρέψει την απόφαση.

Με επιστολή του προς της διοίκηση της τράπεζας, ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας ζητάει να μην κλείσει το υποκατάστημα και σημειώνει, απευθυνόμενος στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και το διευθύνοντα σύμβουλο Παύλο Μυλωνά.

«Όπως πολύ καλά γνωρίζετε το κατάστημα εξυπηρετεί, πέραν των εμπόρων και καταστηματαρχών, ένα πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων τρίτης ηλικίας αλλά και ευπαθών ομάδων και στην περίπτωση που αυτό κλείσει, θα υπόκεινται πλέον σε μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με την τράπεζα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος και συμπληρώνει ότι, ναι μεν «η αναδιάρθρωση των καταστημάτων και της Εθνικής Τράπεζας είναι σε ένα βαθμό επιβεβλημένη», αλλά «μια τέτοια κίνηση για το συγκεκριμένο υποκατάστημα θα αποτελέσει ένα ακόμα χτύπημα για τους κατοίκους της συγκεκριμένης, εμβληματικής γειτονιάς της πόλης».

Ζητάει επίσης εκ του σύνεγγυς συνομιλία με τα στελέχη της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back