Μπαρτζώκης στηρίζει Μπαρτζώκα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/11/2018, 12:56

Μια κομματική στήριξη έχει ήδη ο Άρης Μπαρτζώκας ως υποψήφιος στον Δήμο Ιωαννιτών, από το κόμμα Δανειοληπτών και τον… παρά ένα γράμμα συνεπώνυμο Γιώργο Μπαρτζώκη. Ο κ. Μπαρτζώκης χαρακτηρίζει τον κ. Μπαρτζώκα «ηπειρώτη μαχητή της τοπικής κοινωνίας και της πόλης των Ιωαννίνων».  

Επίσης, η παράταξη του κ. Μπαρτζώκα ανάγει σε κεντρικό πολιτικό θέμα τον... στολισμό, ζητώντας «ενημέρωση για τις προθέσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με το χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης και ιδίως το τι αυτή προτίθεται να πράξει σχετικά με τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία, το οποίο αποτελεί καθολικό αίτημα των δημοτών».

Η παράταξη ανανεώνει την περσινή ψυχροπολεμική για τον «Πύργο του Τάτλιν» λέγοντας ότι  «ευελπιστεί ότι φέτος επιτέλους θα εγκαταλειφθούν οι άστοχοι πειραματισμοί των προηγουμένων ετών, πειραματισμοί οι οποίοι το μόνο που απέφεραν στην πόλη ήταν η χλεύη του ελληνικού διαδικτύου αλλά και η δυσαρέσκεια των δημοτών, δημιουργώντας θέματα και ζητήματα χωρίς κανένα απολύτως λόγο».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back