Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσικός Λόρκα με Βέττα, Ανδρουλιδάκη

Εικόνα του άρθρου Μουσικός Λόρκα με Βέττα, Ανδρουλιδάκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/08/2020, 12:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει την Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ., μια μουσική βραδιά με έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, με τους Καλλιόπη Βέττα, Μανόλη Ανδρουλιδάκη και το κουαρτέτο «L’ anima», συνοδεία κοντραμπάσου.

Γενική είσοδος: 8€.

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας και από τους θεατές και ότι απαγορεύεται να παρακολουθείτε όρθιοι την εκδήλωση.

Εισιτήρια προπωλούνται στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης, Κουμπλομάτης και Χαρτέξ, στο Πνευματικό Κέντρο (11-2 το πρωί) και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου.

Στη συναυλία θα ακουστεί ολόκληρο το έργο «Romancero Gitano» σε μουσική του Μ. Θεοδωράκη (μετάφραση Οδ. Ελύτη), τραγούδια από τον κύκλο «Αχ, έρωτα!» σε μουσική του Χρ. Λεοντή (μετάφραση Λ. Παπαδόπουλου) και δύο τραγούδια σε μουσική του ίδιου του Λόρκα. Ανάμεσα τους, το ομώνυμο έργο «Un árbol llamado Lorca» σε μουσική του Μανόλη Ανδρουλιδάκη και ποίηση του Χιλιανού ποιητή Jaime Svart.

Θα συμπράξει το κουαρτέτο εγχόρδων L’ Anima (Στέλλα Τσάνη – βιολί, Μπρουνίλντα Ευγενία Μάλο – βιολί, Franc Paulin Shestani – βιόλα, Λευκή Κολοβού – βιολοντσέλλο) και η Σουέλα Σέχου (κοντραμπάσο).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3