ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το μουσικό πρότζεκτ του C-Drain

Εικόνα του άρθρου Το μουσικό πρότζεκτ του C-Drain
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/07/2017, 21:58
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ο C-Drain, κατά κόσμο Χρήστος Παππάς, έρχεται στα Γιάννενα στις 14 Ιουλίου για να παρουσιάσει το ιδιαίτερο μουσικό του πρότζεκτ μαζί με την μπάντα του. Η συναυλία του θα γίνει στις 21:30 στο Ιτς Καλέ, μπροστά από το Βυζαντινό Μουσείο, στο πλαίσιο του Its Kale Festival που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Ο τόπος… δράσης του C-Drain είναι το Λονδίνο. Μαζί με τους συνεργάτες του, θα παρουσιάσει ένα ambient μουσικό πρότζεκτ, με πολλές παραπομπές όμως στο ροκ εν ρολ. Στο live, θα υπάρχει video mapping, με θέματα από έργα του Andy Warholl, Roy Lichtenstein, αλλά και θέματα από την ιστορία της πόλης, του Κάστρου  και του Βυζαντινού Μουσείου.

Οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν είναι: Σπύρος Φούκης (ντραμς), Δημήτρης Βαρουξής (ηλεκτρικό μπάσο, φωνητικά), Άλεξ Καραδήμος (ηλεκτρική κιθάρα, εφέ και ambience) και Χρήστος Τσάμης (προβολή βίντεο).

Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα βιβλιοπωλεία Χαρτέξ, Αναγνώστης και Κουμπλομάτης, στο κατάστημα Ίρις και στο περίπτερο Tickets Ioannina στην κεντρική πλατεία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back