Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μουσικές εκδηλώσεις από τη Μάζια μέχρι τον Κατσικά

Εικόνα του άρθρου Μουσικές εκδηλώσεις από τη Μάζια μέχρι τον Κατσικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2022, 02:06
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών στις Κοινότητες του Δήμου σε συνεργασία και με τους κατά τόπους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννίνων θα δώσει συναυλία στις 4 Ιουλίου, στις 20:30, στην πλατεία Κατσικά. Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Χρήστος Γεωργάνος.

Η Λαϊκή Ορχήστρα θα δώσει τις εξής συναυλίες: τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στο Νησί, την Πέμπτη 7 Ιουλίου στη Μάζια, και την Τετάρτη 13 Ιουλίου στην Ηλιόκαλη. Και οι τρεις συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 21:00. Παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Γεωργούλης, τραγούδι, Μάριος Τούμπας, κιθάρα, Κώστας Καραπάνος, βιολί, Ορφέας Τσακτσίρας/Θανάσης Βόλλας, μπουζούκι.

Το «Ηπειρώτικο Τακίμι» θα δώσει συναυλίες παραδοσιακής μουσικής: την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Δροσοχώρι, την Τετάρτη 6 Ιουλίου στην Καστρίτσα, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Χαροκόπι και την Τρίτη 12 Ιουλίου στη Βασιλική. Ώρα έναρξης: 21:00.

Παίζουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Λιοκάτης, κλαρίνο, φλογέρες, Γιώργος Γκούβας, τραγούδι, Κώστας Καραπάνος, βιολί, Μάριος Τούμπας, λαούτο, Τάσος Ντάφλος, ντέφι, νταούλι, τουμπερλέκι.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back