ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόνο φόνοι και χιουμοράκι

Εικόνα του άρθρου Μόνο φόνοι και χιουμοράκι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2022, 22:35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Only murders in the building που «τρέχει» το δίκτυο Hulu εδώ και ένα χρόνο, έχει κάνει ήδη δύο σεζόν.

Πρόκειται για μια σειρά που μοιάζει με «συνάντηση παλιών πολεμιστών», καθώς δύο εκ των πρωταγωνιστών είναι ο Στιβ Μάρτιν και ο Μάρτιν Σορτ, αλλά δεν είναι αυτό (μόνο), παρότι από την οθόνη του έχει περάσει μέχρι και η Σίρλεϊ μακ Λέιν.

Καταρχάς, ο Στιβ Μάρτιν παραμένει ένας από τους πιο έξυπνους και παράξενους ανθρώπους στον κόσμο. Παρότι συχνά οι επιλογές του έμοιαζαν να υποβαθμίζουν το φαλαινώδες ταλέντο του, ο Μάρτιν παραμένει ένας θεούλης και γράφει το OMitB μαζί με τον Τζον Χόφμαν. Αυτός με τη σειρά του είναι επίσης πάροικος του αμερικανογενούς χιούμορ και δημιουργός του Grace and Frankie, μιας από τις πιο αξιοπρεπείς elderly σειρές του Netflix.

Αν σας αρέσει ο Τύπος, μπορείτε να τον στηρίξετε με μια συνδρομή ή δωρεά, εδώ:

Οι δυο τους λοιπόν έγραψαν ένα πολύ διασκεδαστικό κωμικό σίριαλ μυστηρίου. Οι ένοικοι του Arconia, μιας υποθετικής ιστορικής πολυκατοικίας, στην οποία διαμένουν διάσημοι και λιγότερο διάσημοι, μπλέκονται σε υποθέσεις μυστηρίου.

Η Σελένα Γκόμες κάνει την «ώσμωση» μεταξύ των Μάρτιν και Σορτ (χο χο), οι οποίοι παίζουν και λίγο τους εαυτούς τους από παλιά ή και… ο ένας τον άλλο, ενίοτε.

Η τριάδα Μάρτιν, Σορτ (άντε πάλι) και Γκόμες πρωταγωνιστεί τελικά σε ένα podcast μυστηρίου, αλλά και στην επίλυση των υποθέσεων.

Η σειρά είναι έξυπνη και έχει κάμποσους ακόμα συντελεστές όπως η Τίνα Φέι (που σίγουρα μπλέκεται και στο σενάριο) ή ο Νέιθαν Λέιν, η Κάρα Ντελεβίν και ο Μάικ Ράπαπορτ.

Κάπου το 2023 θα έρθει και η τρίτη σεζόν με καμέο-έκπληξη, οπότε δείτε τις δύο πρώτες, προς το παρόν…



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back