ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μιχ. Πλιάκος: «Τα ψέματα της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας»

Εικόνα του άρθρου Μιχ. Πλιάκος: «Τα ψέματα της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/02/2021, 21:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»: Αυτή είναι η απάντηση της δημοτικής αρχής Ζίτσας στην καταγγελία της παράταξης «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Βασίλη Γαρδίκου περί ανάθεσης υπηρεσιών σε εργολάβους «ημετέρους και που δίνουν τη μικρότερη έκπτωση».

Η δημοτική αρχή του Μιχάλη Πλιάκου αναφέρει ότι «η ανάθεση δεν έγινε σε εργολάβους που έδωσαν τη μικρότερη έκπτωση, όπως ισχυρίζεται στην ανακοίνωσή του. Γιατί με την ανάθεση της υπηρεσίας ορίστηκε η αμοιβή όλων με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης ανά τύπο μηχανήματος δηλαδή, 15% και 21% και σύμφωνα με αυτό θα πληρωθούν, όπως αναφέρεται και στην υπ’ αριθμ.46/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. Επομένως, προκύπτει όφελος για το Δήμο».

Επιπλέον, όσον αφορά εργολάβο που έχει στενή συγγενική σχέση με δημοτικό σύμβουλο, η δημοτική αρχή απαντά: «Ας μας πουν από πότε η συγγένεια με αιρετό αποτελεί ασυμβίβαστο στην  αναζήτηση του μεροκάματου». Και γενικότερα κατηγορεί την «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» για «ψέματα».

Σε πολιτικό επίπεδο, η δημοτική αρχή του Μιχάλη Πλιάκου αφήνει αιχμές για την αντιπολιτευτική τακτική σε «εσωτερικούς διαγκωνισμούς» της παράταξης.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back