Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μία με το κοινό και μία με... τους ξενοδόχους

Εικόνα του άρθρου Μία με το κοινό και μία με... τους ξενοδόχους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/01/2023, 17:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τα έργα σύνδεσης με δίκτυο φυσικού αερίου στην περιοχή των Ιωαννίνων αύριο 26 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής».

Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ,  άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/).

Την ίδια ώρα, η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων ανακοίνωσε ότι θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για την πορεία υλοποίησης των έργων σε συνεργασία με τη ΔΕΔΑ, αύριο στις 17:00 στον χώρο του Plaza Coffee – Bar Restaurant του ξενοδοχείου Olympic. Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν αναλυτικές και χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου αλλά και να πραγματοποιήσουν άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back