ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια «θαλασσινή» αφίσα από το ορεινό Μέτσοβο

Εικόνα του άρθρου Μια «θαλασσινή» αφίσα από το ορεινό Μέτσοβο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2017, 16:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη μαθήτρια της α’ τάξης του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Μετσόβου Χαρίκλεια Χριστάνα συγχαίρει ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου για τη διάκρισή της σε έναν πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό δημιουργίας αφίσας. Τον διαγωνισμό με θέμα «Η Ελλάδα και οι θάλασσές της: παρελθόν, παρόν και μέλλον» έκανε η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Συνεδρίου «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση».

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν οι μαθητές να ευαισθητοποιηθούν και να επιδείξουν ενδιαφέρον για θέματα θαλάσσιου περιβάλλοντος και θαλάσσιας ζωής και να προβάλουν το πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι τη διαχρονική σχέση των Ελλήνων με τη θάλασσα.

Στον διαγωνισμό γίνονταν δεκτές μόνο συμμετοχές σχολείων (με ατομικά ή ομαδικά έργα). Συνολικά συμμετείχαν 60 σχολεία με 107 αφίσες και από την κατηγορία «Λύκεια» βραβεύτηκαν πέντε αφίσες (με αλφαβητική σειρά): 1ο ΓΕΛ Γρεβενών (Λουκά Βικτώρια), 1ο ΓΕΛ Μετσόβου (Χριστάνα Χαρίκλεια), ΓΕΛ Διονύσου «Φώτης Κόντογλου» (Αγγελακόπουλος Δημήτριος, Αγγελακόπουλος Πέτρος), Ιδιωτικό ΓΕΛ Ελληνογερμανική Αγωγή (Παπαδοπούλου Μελίσσα), Ράλλειο ΓΕΛ Θηλέων Πειραιά (Χάνη Βασιλική).

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο κεντρικό αμφιθέατρο του Ραλλείου Λυκείου-Γυμνασίου Πειραιά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back