Μήτσης κατά Δημητρίου και πάλι

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2021, 16:47

Για επιδίωξη «προσωπικής προβολής» καταγγέλλει για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρη Δημητρίου, ο α’ αντιπρόεδρος του θεσμού Ιωάννης Μήτσης, με αφορμή το δελτίο Τύπου του πρώτου για τη συνάντηση του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη και του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη.

«Σε μια δύσκολη εποχή που όλοι μαζί πρέπει να είμαστε μια γροθιά για την ανάπτυξη του επιχειρείν, ο Δρ. κ. Δημητρίου αγνοώντας τα κελεύσματα των επιχειρήσεων προσπαθεί ανεπιτυχώς την προσωπική του προβολή. Για άλλη μια φορά ο κ. Δημητρίου με το ‘εγώ του’ ξεπερνάει τα επιμελητηριακά όρια εις βάρος των μελών μας που εκπροσωπούμε» αναφέρει.

Επισημαίνει δε ότι τα όσα αναφέρονταν στο εν λόγω δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου δεν είχαν καμιά έγκριση ούτε από τη Διοικούσα Επιτροπή ούτε από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά ούτε και από το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Ηπείρου. «Η ανυπαρξία έργου εκ μέρους του στο Επιμελητήριο δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε με ‘μαλώματα’ ούτε με μεθοδεύσεις παύσης μου» καταλήγει ο κ. Μήτσης στην ανακοίνωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back