Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα πολλά «αλλά» του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Τα πολλά «αλλά» του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/01/2021, 18:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ιδιαίτερα ενοχλημένο εμφανίζεται το Επιμελητήριο Ιωαννίνων από την «προσπάθεια», όπως τη χαρακτηρίζει, του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη και του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ να συζητήσουν με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Δημητρίου, σε ανακοίνωσή του, αναρωτιέται εμμέσως πλην σαφώς για το κατά πόσο έτοιμοι ήταν οι κ.κ. Καχριμάνης και Ελισάφ να κάνουν σωστά και αποτελεσματικά τη συζήτηση με τον υπουργό.

Όπως αναφέρει (με τη μορφή ερωτημάτων), και οι δύο δεν συζήτησαν με τους επίσημους φορείς της επιχειρηματικότητας από τους οποίους δεν ζητήθηκε επίσης κάποια ατζέντα προβλημάτων. Αναρωτιέται δε αν οι κ.κ. Καχριμάνης και Ελισάφ θυμήθηκαν να συζητήσουν με τον κ. Γεωργιάδη το αίτημα του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου για «άνοιγμα» των επιχειρήσεων στην περιοχή (με μέτρα) λόγω της καλής επιδημιολογικής κατάστασης.

Το Επιμελητήριο κάνει και μια πιο συγκεκριμένη αναφορά στη δημοτική αρχή Ιωαννίνων, στην οποία «υπενθυμίζει» ότι δεν έχει φέρει ακόμα προς συζήτηση τις προτάσεις του για την επιχειρηματικότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο –το σχετικό αίτημα είχε κατατεθεί τον Μάιο.

«Είναι εύλογα τα  ερωτήματα που προκύπτουν μετά τη δημοσιοποίηση της συνάντησής τους και, αν δεν υπάρχουν ανάλογες και συγκεκριμένες απαντήσεις, θα ήταν προτιμότερο ο κάθε ένας να ασχολείται με τις αρμοδιότητές του και όχι με την τέχνη της επικοινωνίας» αναφέρει ο κ. Δημητρίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back