Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με επιθετικό λόγο ο Ν. Γκόντας

Εικόνα του άρθρου Με επιθετικό λόγο ο Ν. Γκόντας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/11/2019, 17:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για άλλη μια φορά, ο Νίκος Γκόντας, ως εταίρος της δημαρχιακής σύμπραξης, επιδιώκει να… πάρει τα ηνία και έρχεται να δώσει ο ίδιος την απάντηση στην παράταξη «Ενότητα Πολιτών» και τον Θωμά Μπέγκα για την υπόθεση των τριών υπαλλήλων ΑμεΑ στη ΔΕΥΑΙ.

Ο κ. Γκόντας χρησιμοποιεί ιδιαίτερα επιθετικό και επικίνδυνο πολιτικό (;) λόγο κατά του πρώην δημάρχου, έναν δημόσιο λόγο που ξεφεύγει από τα όρια της ευπρέπειας.

Η παράταξη του κ. Γκόντα «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» κατηγορεί την πρώην διοίκηση ΔΕΥΑΙ και «την ‘παρέα’ Μπέγκα-Χρυσοστόμου» ότι «βούλιαξαν στα χρέη» την επιχείρηση, ότι «έκαναν πλιάτσικο» και ότι «υπάρχει επίπλαστο και άκαιρο ενδιαφέρον για τις εργασιακές σχέσεις». Εμπλέκει δε στην όλη υπόθεση ακόμα και τον θάνατο ενός ανθρώπου! («Αλήθεια η τώρα κοπτόμενη για τα AMΕA προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΙ, δεν ήταν εκείνη που απέλυσε στην αρχή της θητείας της πολλά άλλα ΑΜΕΑ, ένας εκ των οποίων λίγο καιρό μετά εγκατέλειψε τα εγκόσμια από την βαριά κατάθλιψη στην οποία οι τώρα ευαίσθητοι τον οδήγησαν;»)…

Επί του θέματος, επικαλείται τη «νομιμότητα» στην περίπτωση των 3 υπαλλήλων. «Θέλει δεν θέλει, η παράταξη Μπέγκα, θα γίνει κάθε έλεγχος νομιμότητας των πράξεων τους εκτός και αν  τα μέλη της έχουν διαφορετική άποψη περί αυτής» προειδοποιεί και καταλήγει: «Κανείς λόγος δεν έγινε για απολύσεις όπως ισχυρίζεται ψευδώς η πλευρά Μπέγκα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back