Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Μαύρη κωμωδία στον «Φρόντζο»

Εικόνα του άρθρου Μαύρη κωμωδία στον «Φρόντζο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2017, 03:18
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η γνωστή πια παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» έρχεται στα Γιάννενα στις 26 Ιουλίου. Η θεατρική παράσταση, που μετράει ήδη εννιά χρόνια στο σανίδι, θα ανέβει στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, στον «Φρόντζο», στις 21:30.

Τη μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας. Η υπόθεση: Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους. Οι συγγενείς που τις συντρέχουν, παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές… Παίζουν: Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμάς Πανδής, Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Το κείμενο της παράστασης είναι του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου.

Το εισιτήριο κοστίζει 18 ευρώ και 15 ευρώ στην προπώληση (12 ευρώ τα μειωμένα). Εισιτήρια προπωλούνται στα βιβλιοπωλεία «Αναγνώστης», «Κουμπλομάτης» και «Χαρτέξ», στο κατάστημα «Ίρις» και στο viva.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back