Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μ. Τζούφη: «Πώς νιώθουν οι ηπειρώτες βουλευτές της ΝΔ» για το τρένο;

Εικόνα του άρθρου Μ. Τζούφη: «Πώς νιώθουν οι ηπειρώτες βουλευτές της ΝΔ» για το τρένο;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2023, 22:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μερόπη Τζούφη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρώην βουλευτή Σταύρο Θεοδωράκη και τα περί «επιστημονικής φαντασίας» για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου, τονίζει μεταξύ άλλων:

«Αναρωτιέμαι πως νιώθουν οι ηπειρώτες βουλευτές της ΝΔ που μας υπόσχονταν μελέτες για τη σιδηροδρομική σύνδεση της περιοχής μας. Ακόμα και από τον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος τον Ιούλιο του 2022 ανακοίνωνε πως ‘ο υπουργός Μεταφορών & Υποδομών (Κώστας Αχ. Καραμανλής) αντιμετωπίζει θετικά το έργο και εξετάζει τις δυνατότητες χρηματοδότησης των μελετών του’. Λόγια του αέρα, πολιτικάντικες «δεσμεύσεις» και κοροϊδία».

Συμπληρώνει δε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι πως νιώθουν οι συμπολίτες μας που βλέπουν τον τόπο τους να υποβαθμίζεται. Που μαθαίνουν τηλεοπτικά πως η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου αποτελεί για την κυβέρνηση σενάριο φαντασίας», ενώ αναφέρεται και σε άλλα ζητήματα, όπως την καθυστέρηση του ΠΔ της Παμβώτιδας, την πώληση του λιμανιού Ηγουμενίτσας κ.α.

«Οι εκλογές πλησιάζουν και το μήνυμα που θα στείλουν οι πολίτες θα ξεπεράσει κάθε ‘φαντασία’ του ίδιου του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του», καταλήγει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back