Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μ. Ελισάφ: «Χωρίς διχαστικές κορώνες»

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ: «Χωρίς διχαστικές κορώνες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/01/2019, 02:06
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Είμαστε μια ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη παράταξη. Επιχειρούμε να ενώσουμε τους πολίτες ανεξάρτητα από τις πολιτικές και κομματικές εντάξεις και να επικεντρωθούμε στον εντοπισμό και στην επίλυση των προβλημάτων χωρίς άγονες μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και διχαστικές κορώνες»: Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα-Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ σήμερα το βράδυ στον τοπικό Τύπο.

Η παράταξη του κ. Ελισάφ διοργάνωσε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Serai μια βραδιά γνωριμίας των δημοσιογράφων με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ή με εν δυνάμει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Δεν επρόκειτο για κάποια επίσημη παρουσίαση υποψηφίων, η οποία θα γίνει αργότερα, αλλά για μια συνάντηση-γνωριμία, με την παράταξη όμως σαφώς να στέλνει τα μηνύματά της προς όλες τις κατευθύνσεις. 

Το προηγούμενο διάστημα, τα «Γιάννενα-Νέα Εποχή» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση «οικογενειακών» φωτογραφιών με υποψήφιους συμβούλους, χωρίς όμως να ανακοινώνει ονόματα. Όπως είπε ο κ. Ελισάφ, η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του συνδυασμού ολοκληρώνεται. «Ο συνδυασμός αποτελείται από άτομα που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους. Είναι ό,τι πιο ζωντανό έχει αυτή τη στιγμή η πόλη» τόνισε. Αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα, διαβεβαίωσε ότι η παράταξη «θα προβάλλει τις θέσεις της με μαχητικότητα και σύνεση, με λογισμό και μ’ όνειρο, με αρετή και τόλμη. Επιχειρούμε να αποτελέσουμε τη δύναμη εκείνη που θα αλλάξει νοοτροπίες και αντιλήψεις». Για το «μετά» των εκλογών, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε ότι «θα συζητήσουμε για όλες τις δυνατές συνεργασίες. Ελπίζουμε ότι εμείς θα είμαστε η δύναμη αλλαγής, και η δύναμη που θα πυροδοτήσει όλες τις ενωτικές διαδικασίες που απαιτούνται για να πάμε μπροστά».

Στην εκδήλωση αυτή γνωριμίας, παραβρέθηκαν αρκετά γνωστά πρόσωπα στην τοπική πολιτική σκηνή αλλά και νέοι άνθρωποι. Η «έκπληξη» της βραδιάς, ήταν η παρουσία της περιφερειακής συμβούλου με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη, Νατάσα Τύρου-Ούζα. 

Το παρών λοιπόν έδωσαν ο δικηγόρος (και κάποτε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ) Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο πρώην αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Θεμελής, ο πρώην αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων Γιώργος Αρλέτος, ο πρώην διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (και του Χατζηκώστα πριν) Φώτης Βάββας, η πρώην διευθύντρια Εκπαίδευσης Φιλιώ Νόκα-Ζαράχη, η παθολόγος Χριστίνα Κωτσαντή, ο ερευνητής Αλέκος Ράπτης, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τζένη Παγγέ, η εκπαιδευτικός Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη, ο Σταύρος Ηλιάδης, ο τραγουδιστής Γιώργος Γάκης, η καλλιτέχνης Αντιγόνη Κατσούρη, ο επιχειρηματίας Σταύρος Βλάχος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λώλης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λούτσας Θανάσης Μέμος, η Πέρση Ντούλια, υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2012, ο πρώην δήμαρχος Παμβώτιδας Βαγγέλης Πήχας κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back